Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (10)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Кричковська Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кричковська Л. 
Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях із каротином [Електронний ресурс] / Л. Кричковська, А. Белінська, О. Жулінська // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 414.528 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Варанкіна О. О. 
Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну а в молочних продуктах [Електронний ресурс] / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 460-468. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_73
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.051 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Овсяннікова Т. О. 
Вивчення впливу молочної кислоти на процес йодування дріжджів [Електронний ресурс] / Т. О. Овсяннікова, Л. В. Кричковська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 751.032 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Петрова І. А. 
Особливості експертного дослідження хлібобулочних виробів при виявленні економічних правопорушень [Електронний ресурс] / І. А. Петрова, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 281-284. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__68
Попередній перегляд:   Завантажити - 736.929 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Варанкіна О. О. 
Вплив мікроорганізмів (заквасок) на збереження бета-каротину у складі йогуртних продуктів [Електронний ресурс] / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__40
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.389 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Бєлінська А. П. 
Застосування β-каротину біотехнологічного походження у функціональних жирових продуктах [Електронний ресурс] / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 183-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__50
Попередній перегляд:   Завантажити - 225.148 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Жулінська О. В. 
Використання водорозчинного каротину та борошна при створенні функціональних напоїв [Електронний ресурс] / О. В. Жулінська, М. І. Пересічний, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 175.376 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Бєлінська А. П. 
Розробка технологічних режимів рафінації олійних розчинів β-каротину [Електронний ресурс] / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, Т. І. Зекунова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 157-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__41
Попередній перегляд:   Завантажити - 225.187 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Варанкіна О. О. 
Розробка технології виробництва йогуртів із вмістом бета-каротину біотехнологічного походження [Електронний ресурс] / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 191-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 227.937 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Овсянікова Т. О. 
Вплив молочної кислоти на якість хлібобулочних виробів і втрати мікроелементів при зберіганні та випіканні [Електронний ресурс] / Т. О. Овсянікова, Л. В. Кричковська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 425.88 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Анан’єва В. В. 
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / В. В. Анан’єва, Л. В. Кричковська, О. О. Варанкіна, А. П. Бєлінська, В. С. Якушко // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 5(3). - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_5(3)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 640.489 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Анан’єва В. В. 
Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу [Електронний ресурс] / В. В. Анан’єва, А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. О. Петров, І. А. Петрова // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6(3)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 267.583 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Алали М. 
Вибір адсорбенту з відходів АПК та нанотрубок для безпеки рослинної олії [Електронний ресурс] / М. Алали, Л. В. Кричковська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 75-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 160.714 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Петрова І. А. 
Стан злочинності, пов’язаної із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів [Електронний ресурс] / І. А. Петрова, Л. В. Кричковська, Н. М. Косміна, С. О. Петров // Вісник Чернівецького факультету Національного університету "Одеська юридична академія". - 2016. - Вип. 4. - С. 197-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vchfo_2016_4_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.936 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Кричковська Л. В. 
Отримання тонких плівок методом дуального розпилювання та їх дослідження [Електронний ресурс] / Л. В. Кричковська, В. Л. Дубоносов // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(2). - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(2)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 239.11 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Бєлінська А. П. 
Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування [Електронний ресурс] / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. В. Жирнова, С. О. Петров // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 4. - С. 138-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_4_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 145.609 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Алалі М. 
Технологічні засоби отримання наносорбентів на основі вуглецевих матеріалів [Електронний ресурс] / М. Алалі, Л. В. Кричковська, В. Л. Дубоносов // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 16. - С. 189-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_16_47
Попередній перегляд:   Завантажити - 154.399 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Кричковська Л. В. 
Жирова основа для крем-мила з лікувально-профілактичними властивостями [Електронний ресурс] / Л. В. Кричковська, В. С. Марченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.052 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Анан'єва Е. А. 
Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / Е. А. Анан'єва, Л. В. Кричковська, А. П. Белинська, С. О. Петров // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 19. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_19_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 265.035 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Анан’єва В. В. 
Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / В. В. Анан’єва, Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська, О. О. Варанкіна // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 29. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_29_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.191 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського