Пошуковий запит: (<.>A=Кричковська Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кричковська Л. Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях із каротином [Електронний ресурс] / Л. Кричковська, А. Белінська, О. Жулінська // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_18
|
2. |
Варанкіна О. О. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну а в молочних продуктах [Електронний ресурс] / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 460-468. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_73
|
3. |
Овсяннікова Т. О. Вивчення впливу молочної кислоти на процес йодування дріжджів [Електронний ресурс] / Т. О. Овсяннікова, Л. В. Кричковська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__23
|
4. |
Петрова І. А. Особливості експертного дослідження хлібобулочних виробів при виявленні економічних правопорушень [Електронний ресурс] / І. А. Петрова, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 281-284. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__68
|
5. |
Варанкіна О. О. Вплив мікроорганізмів (заквасок) на збереження бета-каротину у складі йогуртних продуктів [Електронний ресурс] / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__40
|
6. |
Бєлінська А. П. Застосування β-каротину біотехнологічного походження у функціональних жирових продуктах [Електронний ресурс] / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 183-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__50
|
7. |
Жулінська О. В. Використання водорозчинного каротину та борошна при створенні функціональних напоїв [Електронний ресурс] / О. В. Жулінська, М. І. Пересічний, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__11
|
8. |
Бєлінська А. П. Розробка технологічних режимів рафінації олійних розчинів β-каротину [Електронний ресурс] / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, Т. І. Зекунова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 157-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__41
|
9. |
Варанкіна О. О. Розробка технології виробництва йогуртів із вмістом бета-каротину біотехнологічного походження [Електронний ресурс] / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 191-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__48
|
10. |
Овсянікова Т. О. Вплив молочної кислоти на якість хлібобулочних виробів і втрати мікроелементів при зберіганні та випіканні [Електронний ресурс] / Т. О. Овсянікова, Л. В. Кричковська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_9
|
11. |
Анан’єва В. В. Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / В. В. Анан’єва, Л. В. Кричковська, О. О. Варанкіна, А. П. Бєлінська, В. С. Якушко // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 5(3). - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_5(3)__11
|
12. |
Анан’єва В. В. Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу [Електронний ресурс] / В. В. Анан’єва, А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. О. Петров, І. А. Петрова // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6(3)__8
|
13. |
Алали М. Вибір адсорбенту з відходів АПК та нанотрубок для безпеки рослинної олії [Електронний ресурс] / М. Алали, Л. В. Кричковська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 75-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_16
|
14. |
Петрова І. А. Стан злочинності, пов’язаної із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів [Електронний ресурс] / І. А. Петрова, Л. В. Кричковська, Н. М. Косміна, С. О. Петров // Вісник Чернівецького факультету Національного університету "Одеська юридична академія". - 2016. - Вип. 4. - С. 197-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vchfo_2016_4_20
|
15. |
Кричковська Л. В. Отримання тонких плівок методом дуального розпилювання та їх дослідження [Електронний ресурс] / Л. В. Кричковська, В. Л. Дубоносов // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(2). - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(2)__29
|
16. |
Бєлінська А. П. Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування [Електронний ресурс] / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. В. Жирнова, С. О. Петров // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 4. - С. 138-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_4_28
|
17. |
Алалі М. Технологічні засоби отримання наносорбентів на основі вуглецевих матеріалів [Електронний ресурс] / М. Алалі, Л. В. Кричковська, В. Л. Дубоносов // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 16. - С. 189-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_16_47
|
18. |
Кричковська Л. В. Жирова основа для крем-мила з лікувально-профілактичними властивостями [Електронний ресурс] / Л. В. Кричковська, В. С. Марченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_7
|
19. |
Анан'єва Е. А. Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / Е. А. Анан'єва, Л. В. Кричковська, А. П. Белинська, С. О. Петров // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 19. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_19_14
|
20. |
Анан’єва В. В. Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / В. В. Анан’єва, Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська, О. О. Варанкіна // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 29. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_29_11
|
| |